Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

26.07.2023 09:35

День шахів у Кобеляках

64c0c09574686__3Безымянный.png

20 липня  в Україні відзначають Міжнародний день шахів. У цей день, у приміщенні стадіону «Колос», понад 10 вихованців місцевого шахового клубу «Кобеляки» теж долучилися до святкування.

Гостем заходу стала начальниця відділу культури, спорту, молоді та туризму Валентина Пелюхня. Вона привітала шахістів із професійним святом, наголосила на важливості даної гри у формуванні особистості та побажала наснаги в процесі вивчення шахового мистецтва.

Після вітальних слів, керівник клубу Тарас Голтвянський запросив юних гросмейстерів розгадати шахові задачі та ребуси. Шахісти вміло виконали поставлені задачі, не зважаючи на те, що їхній клуб існує лише 3 місяці. Чудовою мотивацією до швидкого вирішення логічних завдань стали солодкі подарунки від Кобеляцької міської ради та смаколики, які підготували батьки до святкування. 

Хочемо зазначити, що шахи — це давня інтелектуальна гра, яка розвиває логічне мислення, цілеспрямованість, сприяє покращенню пам’яті, формує витримку. Тож, усі охочі опанувати шахове мистецтво можуть звертатися до керівника клубу - Тараса Миколайовича ( моб: +380953365184) .

 

 

5Безымянный.png Безымянный.jpg