Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

25.07.2023 15:05

Шановні жителі громади!

64bfbce79d2cb__ilyustratyvne-foto_large.jpg

Соціально – економічний   розвиток  нашої громади цілком залежить від надходжень до місцевого бюджету, а саме від того, як ми з вами добросовісно сплачуємо обов’язкові платежі.   Платниками податків є як юридичні так і фізичні особи, надходження від яких першочергово спрямовуються на утримання закладів освіти, культури, охорони здоров’я, надання матеріальних допомог населенню, в тому числі військовослужбовцям, фінансування  сфери благоустрою.   

Публікуємо оновлений перелік боржників, наданих ГУ ДПС у Полтавській області, які станом на 01.07.2023 року мають податкову заборгованість до місцевого бюджету в сумі, яка не перевищує  3060,00 грн.

Перевірити наявність боргу можна за   посиланням.

Для уточнення інформації про суми, дати та підстави виникнення податкового боргу пропонуємо перевірити повідомлення в «Електронному кабінеті платника податків» cabinet.tax.gov.ua або звернутись до фахівців податкової служби  за адресою: м.Кобеляки, вул.Касьяна, 2, тел. 3-25-93.

Заздалегідь вдячні всім платникам за сумлінне виконання зобов’язань по сплаті податків та наповнення бюджету Кобеляцької  міської територіальної громади у цей нелегкий для нашої країни час.