Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

20.07.2023 14:23

У Полтаві вітали наставників по спорту

64b9192d3fe2f__photo_2023-07-19_14-44-06.jpg

Нещодавно, у Полтавському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені М.В. Гоголя відбулися урочистості з нагоди Дня тренера, під час яких, начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін, вручив спортсменам обласні грамоти та грошові сертифікати.

Почесну грамоту та грошовий сертифікат Полтавської ОВА за вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію фізичної культури і спорту, досягнення високих спортивних результатів, багаторічну плідну професійну діяльність отримав і тренер із футболу Кобеляцької дитячої юнацько-спортивної школи Руслан Сабіров.

Крім того, грошові сертифікати та звання «Кандидат у майстри спорту України» отримали гравці команди «Лідер-збірна Полтавської області», до складу якої входять вихованці Кобеляцької дитячо-юнацької спортивної школи. Нагадаємо нашим читачам, що команда «Лідер-збірна Полтавської області» зайняла перше місце на чемпіонаті України з футболу серед жіночих клубів Першої ліги сезону 2022/2023 років.

До речі, у вересні стартує Чемпіонату України з футболу серед жіночих клубів Першої ліги сезону 2023/2024 років. До складу учасників Першої ліги цьогорічного сезону (група «Б») ввійшла команда «Лідер» Кобеляцької ДЮСШ.

Відрадно, що завдяки зусиллям заступниці міського голови Олени Стаднікової всі домашні ігри команда «Лідер» буде проводити на міському стадіоні «Колос». Участь у цих змаганнях здійснюватиметься за фінансування управління молоді та спорту Полтавської ОВА.

Тож любителі жіночого футболу матимуть чудову можливість підтримати нашу дівочу команду.

photo_2023-07-19_14-44-06.jpg