Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

18.07.2023 16:25

Робота у профільних комісіях

64b692c0a8a63__комісії.jpg

18 липня під головуванням Василя Кіптілого відбулося засідання постійної комісії міської ради мандатної та з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, дотримання прав людини, громадського правопорядку, законності та запобігання корупції.

У засіданні взяли участь заступники міського голови Сергій Омельченко та Михайло Брейко, депутати міської ради Віталій Немудрий та Володимир Гречаний, керівники відділів апарату виконавчого комітету міської ради та представник відділення поліції № 2 Полтавського районного управління поліції Головного управління національної поліції в Полтавській області.

Заступник начальника відділення поліції № 2 з превентивної діяльності Юрій Стеценко ознайомив присутніх зі змінами до Комплексної програми профілактики правопорушень у Кобеляцькій міській територіальній громаді на 2023 – 2025 роки. Даним проєктом рішення пропонується внести зміни до напрямків діяльності та заходів передбачених у Програмі щодо запобігання вчиненню кримінальних правопорушень на території громади.

Також депутати розглянули й схвалили проєкт рішення міської ради «Про затвердження розпоряджень міського голови». Відповідно до якого пропонується затвердити розпорядчі документи, які були видані у міжсесійний період.

У ході вивчення питання «Про розгляд звернення народного депутата України Петра Павловського» члени профільної постійної комісії рекомендували зняти його з проєкту порядку денного пленарного засідання. Інформацію, викладену у зверненні народного депутата, довести депутатському корпусу під час розгляду «Різного».

1.jpg 2.jpg 3.jpg