Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

13.07.2023 13:50

У липні в Кобеляках стартував проєкт "Зупинка: Я"

64afd705eeffd__2.jpg

Днями виконуючий повноваження Кобеляцького міського голови - секретар міської ради Василь Фещенко підписав Меморандум про співпрацю з громадською організацією «Центр психологічної допомоги «Конфіденс» у межах проєкту "Зупинка: Я", головним завданням якого є надання комплексної психосоціальної допомоги для зміцнення психічного здоров’я, попередження виснаження та відновлення ресурсу жителів громади, зокрема дітей, дітей з ООП та їхніх батьків.

Проєкт "Зупинка: Я" реалізується ГО "ЦПД "Конфіденс" за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Практичний психолог Яніна Шабанова у складі мобільної команди психологічного здоров'я уже розпочала свою роботу в громаді.

Фахівчиня поспілкувалася з керівницею ГО «Наші особливі діти» Іриною Пролом. Результатом перемовин стала домовленість надавати кваліфіковану допомогу батькам та дітям з особливими освітніми потребами, які входять до складу громадської організації. Психологиня провела первинні психологічні консультації з бенефіціарами - учасниками громадської організації.

У межах проєкту "Зупинка: Я" також відбулася зустріч директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Кобеляцької міської ради» Ірини Гулієвої з членами команди проєкту. У ході якої були обговорені плани щодо отримання інформаційної та практичної допомоги працівникам центру та батькам, діти яких його відвідують.

Кваліфікована допомога надаватиметься бенефіціарам упродовж року. Її зможуть отримати вчителі, вихователі, медики, поштарі, працівники чи представники будь-якої іншої професії сфери «людина-людина».

Окрім того, допомогу також зможуть отримати члени родин, які мають дитину/дітей до 18 років, і втратили годувальника, або батьки, які утримують дитину під опікою чи дітей з особливими освітніми потребами.

Безоплатно, безпечно та конфіденційно!

Нагадаємо, що всі охочі можуть взяти участь у проєкті, попередньо зареєструвавшись на сайті ГО «Центр психологічної допомоги «Конфіденс» за посиланням: www.confidence.net.ua або звернутися до Кобеляцької міської ради, м. Кобеляки, вул. Касьяна, 15/27, каб. № 7.

Дні прийому у липні – 14, 18-19, 21, 25 та 27. Серпневі дати консультацій повідомимо згодом.

Проєкт реалізується завдяки спільним зусиллям ГО "ЦПД "Конфіденс" та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Громадська організація «Центр психологічної допомоги «Конфіденс» 

1.jpg 2.jpg 3.jpg