Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

10.07.2023 16:37

До уваги мешканців громади!

64ac098c399c8__velykyj_nashi-proekty_zupynka-ya_1920h896-d132186b.jpeg

ГО «Центр психологічної допомоги «Конфіденс» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), у співпраці державних інституцій та територіальних громад реалізує, зокрема, на території Кобеляцької громади, багатофункціональний проєкт "Зупинка: Я". Головне завдання проєкту – надання комплексної психосоціальної допомоги для зміцнення психічного здоров’я, попередження виснаження та відновлення ресурсу жителів громади.

У межах проєкту впродовж серпня тричі на тиждень, а саме 11-12, 14, 18-19, 21, 25 та 27 числа у громаді працюватиме кваліфікований практичний психолог.

Безоплатно! Конфіденційно! Безпечно!

Консультації будуть відбуватися у межах таких запитів:

- робота з дітьми від 3 років (затримка розвитку, труднощі у навчанні, процеси адаптації в садочку, дитячі істерики, агресія, затримка мовлення, страхи);

- робота з підлітками (булінг, ізоляція від однолітків, конфлікти, страхи, тривожність, переживання стресових подій, розлучення батьків, втрата);

- робота з дорослими (тривожність, почуття самотності, неможливість налагодити контакти, безсилля, втома, вигорання, дитячо-батьківські труднощі).

Попередня реєстрація:

- на сайті ГО «Центр психологічної допомоги «Конфіденс» за посиланням:

або Кобеляцька міська рада, м. Кобеляки, вул. Касьяна, 15/27, каб. № 7.