Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

03.07.2023 16:25

Сформовано склад Молодіжної ради

64a2cc6c5846b__IMG_6683.jpg

Сьогодні, 3 липня 2023 року, відбулися установчі збори з формування складу Молодіжної ради при Кобеляцькій міській раді.

Розпочала зібрання начальниця відділу культури, туризму, молоді та спорту Кобеляцької міської ради Валентина Пелюхня. З вітальним словом до учасників звернулася заступниця міського голови Олена Стаднікова, яка гарантувала підтримку діяльності молоді міською владою.

Також захід відвідали Дар’я Журавель, голова відділу медіа та PR молодіжної ради Полтавської обласної ради та Вікторія Криндач, голова молодіжної ради Решетилівської міської ради. Гості поділилися своїм досвідом і корисними порадами задля успішного здійснення молодіжної політики у громаді. 
Зустріч продовжили виконанням тренінгової вправи «Чому я тут?». Під час якої члени молодіжної ради озвучили свої плани щодо діяльності новоствореного консультативно-дорадчого органу.

У ході засідання, було затверджено склад молодіжної ради, до складу якої ввійшло 19 осіб. Шляхом відкритого голосування головою Молодіжної ради обрано Наталію Пилипенко, її заступником - Карину Гриценко та секретарем - Вероніку Лях. 

Нагадаємо, що Молодіжна рада при Кобеляцькій міській раді є консультативно-дорадчим органом, утвореним міською радою з метою залучення молоді до формування та реалізації молодіжної політики в Кобеляцькій міській територіальній громаді, розвитку молодіжного руху, врахування потреб і запитів молоді при розробленні та реалізації рішень місцевої молодіжної політики у тергромаді, здійснення інформаційно-навчальної роботи серед молоді та консолідації молодіжного руху"

Протокол  № 1 засідання установчих зборів від 03 липня 2023 року