Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

04.05.2023 11:03

Робота депутатів у профільних комісях

645366c64db6d__IMG_6364.JPG

Вчора, 03 травня, у рамках підготовки до чергового засідання тридцять другої сесії міської ради восьмого скликання Василь Кіптілий провів засідання постійної комісії мандатної та з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, дотримання прав людини, громадського правопорядку, законності та запобігання корупції.

У ході роботи члени комісії розглянули затвердження:

- Комплексної програми профілактики правопорушень у Кобеляцькій міській територіальній громаді на 2023 – 2025 роки;

- Програми організації та проведення суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт на 2023 рік;

- Положень про електронні консультації, опитування та електронні петиції в Кобеляцькій міській раді та інші.

Під час розгляду питання «Про внесення змін до Порядку проведення громадських обговорень кандидата старости у старостинських округах Кобеляцької міської ради Полтавської області та викладення його у новій редакції» начальник юридичного відділу Аліна Деркач повідомила, що проєктом рішення передбачено внести зміни до Порядку у частині проведення обговорення кандидатур старост у старостинських округах у формі зібрання підписних листів. В умовах воєнного стану проведення масових зібрань людей для проведення громадських обговорень заборонено. По закінченню процедури буде проведено засідання організаційного комітету. Результати про проведення громадських обговорень кандидатур старост будуть оприлюднені на сайті міської ради.

Всі розглянуті питання були рекомендовані до розгляду на сесії міської ради.

IMG_6360.jpg IMG_6361.jpg IMG_6364.jpg