Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

03.05.2023 17:49

"Людський вимір: ефективне управління" ч.1

645271ae9296b__6.jpg

Два дні поспіль, 1 та 2 травня, на базі Кобеляцької міської ради проходив навчальний тренінг «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад» для представників – Кобеляцької міської та Білицької селищної рад.

Розпочав навчання заступник Кобеляцького міського голови Сергій Омельченко, який побажав представникам громад отримати нові знання, які вони у подальшому зможуть використати у роботі зі збору та аналізу даних у різних сферах діяльності на місцевому рівні, і як результат – розробити власну проєктну ідею.

У рамках тренінгу двадцять спеціалістів з двох громад отримали теоретичний та практичний курс, який їм провели модератори Василь Карманенко та Вікторія Балюк.

Проєкт «Людський вимір: Ефективне управління за допомогою даних та залучення громади» впроваджується за підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) та фінансування Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади, виконавчим партнером з його реалізації виступає БО «Світло надії».

Кобеляцьку міську раду було відібрано до участі у даному проєкті. Даним проєктом передбачено проведення серії навчальних тренінгів для представників територіальних громад. Успішне проходження навчальних сесій дасть можливість отримати підтримку у формі технічного забезпечення для збору даних та покращення якості надання послуг населенню.

Окрім того, в рамках реалізації проєкту, є можливість позмагатися з іншими громадами та залучити в разі перемоги грантові кошти у вигляді технічного забезпечення.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg