Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

01.05.2023 11:37

Команда "Урожай" переможець кубку з футболу

644f7a4ad1564__e4dd0de5c4bfd079e95bb26d0a395d10.png

У неділю, 30 квітня, в Кобеляках на місцевому стадіоні «Колос» фінішували змагання розіграшу «Кубку відкриття сезону» з футболу серед команд колективів фізкультури Кобеляцької міської ради сезону 2023 року.

Згідно регламенту змагань команди були розподілені на дві групи.

До групи А, потрапили футболісти з Мідянівки, Придніпрянського та Шенгурів.

Зафіксовано такі результати: «Шенгури» - «Урожай» – 1:1; «Шенгури» - «Придніпрянське» – 0:0; «Урожай» - «Придніпрянське» – 3:0.

Отже, як підсумок «Урожай» здобуває право грати у грі за перше місце, а «Шенгури», здобувши два залікових пункти грають у «малому фіналі».

В групі Б між собою виявляли сильнішого «Царичанка» та «Спарта» Лутовинівка.

За мінімального рахунку 1:0 перемогу святкували футболісти з Лутовинівки.

Таким чином за результатами ігрових протистоянь «Шенгури» та «Царичанка» виявляли між собою бронзового призера змагань. Футбольна дружина з Шенгурів першими забили у ворота суперника, а невдовзі і подвоїли рахунок. Та слід зазначити що гості з Царичанки до кінця чинили супротив своїм візаві, і їм вдалося таке ж забити гол. Але на більше чим cкоротити рахунок «Царичанка» не спромоглася. Як результат 2:1 перемога за шенгурівськими спортсменами.

За підсумками змагань «Шенгури» посіли 3 місце.

Командою - переможницею «Кубку відкриття сезону» з футболу серед команд колективів фізкультури Кобеляцької громади сезону 2023 року став мідянівський «Урожай», який у фінальному матчі здолав гостей з Лутовинівки із загальним рахунком 3:2. Кращими гравцями фінальної гри було визнано Косяка Олександра «Урожай» та Гранатиря Івана «Спарта».

Призери та переможці змагань були нагороджені кубками, статуетками та дипломами від відділу культури, туризму, молоді та спорту Кобеляцької міської ради.