Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

01.05.2023 10:16

Із засідання виконкому

644f67675ed15__IMG_6237.jpg

28 квітня в.п. Кобеляцького міського голови-секретар ради Василь Фещенко провів чергове засідання виконавчого комітету міської ради, у роботі якого взяли участь 10 із 14 членів виконкому та працівники апарату виконавчого комітету міської ради.

У ході роботи присутні розглянули та підтримали звіт про виконання бюджету Кобеляцької територіальної громади за І квартал 2023 року; надали сорока трьом жителям громади право на отримання соціальних послуг у Центрі надання соціальних послуг; обговорили та підтримали середню вартість ритуальних послуг для відшкодування витрат на поховання померли (загиблих) учасників бойових дій. Відповідно до розрахунку, сума відшкодування складає 8 547 грн. У ході розгляду питань соціального характеру також було розглянуто постановку на квартирний облік учасника бойових дій, відповідно до поданої заяви.

Окрім того, члени виконкому одноголосно підтримали надання дозволу на встановлення меморіальних дощок на фасаді Світлогірського ліцею на честь загиблих учасників бойових дій Ігоря Маліночки, Сергія Кондика та Олексія Ягольника.

Члени виконавчого комітету також підтримали виділення грошових винагород за успішні виступи на національних змаганнях членам футбольної команди «Лідер 2007» Кобеляцької ДЮСШ, які здобули перемогу у Чемпіонаті України Вищої ліги з футзалу серед жіночих команд, та учасникам чемпіонату України з армреслінгу. Кошти отримають 34 спортсмени та їх тренери.

Розглядаючи питання надання матеріальних допомог, члени засідання підтримали виділення адресних матеріальних допомог на лікування для хворих на онкологічні захворювання, операційні втручання та на поховання тощо.

У ході роботи також було надано дозвіл ККП «Водоканал Плюс» на встановлення контейнерів для сортування сміття по вулицях Юр’ївській, 1 Травня та на площі Перемоги.

Цього дня члени виконкому підтримали ряд питань, які попередньо були розглянуті на засіданні опікунської ради та інші.

Всього члени виконавчого комітету розглянули близько п’ятдесяти питань порядку денного та прийняли відповідні рішення.

IMG_6227.jpg IMG_6231.jpg IMG_6236.jpg IMG_6237.jpg