Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

28.04.2023 16:31

Харківська письменниця Людмила Охріменко презентувала книгу про війну «Оскар»

644bcabc85ed9__9.jpg

Сьогодні, 28 квітня 2023 року, жителя міста Кобеляки мали можливість взяти участь у зустрічі-презентації з харківською письменницею, авторкою романів про війну та волонтеркою Людмилою Охріменко.

Цього дня пані Людмила презентувала дві книги «Муха в окропі на окупованій території» - про трьох подруг, які опинилися в окупації у рідній Горлівці та роман «Оскар», який у 2021 році визнаний найкращим романом на воєнну тематику міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова 2021».

В основі твору «Оскар» – історія українського розвідника. Головний герой якого на початку 2015 року потрапляє у полон до російських окупантів у Донецьку. Там на нього чекають катування і знущання, а ще вибір – здатися чи все ж таки боротися до кінця.

Поціновувачі художнього українського слова були в захваті від зустрічі. Пані Людмила – українка, яка шанує рідну мову і вважає її найкращою у світі. Вона цікавий оповідач та співрозмовник.

Начальник відділу культури, молоді та спорту міської ради Валентина Пелюхня подякувала Людмилі Леонідівні за цікаву презентацію книг, а письменниця, для читачів Публічної бібліотеки, подарувала одну з своїх книг «Муха в окропі на окупованій території». Роман «Оскар» був придбаний працівниками бібліотеки, отже скоро жителі громади матимуть змогу познайомитися з ними особисто.

На завершення Людмила Охріменко відповіла на питання та влаштувала автограф – сесію.

Дякуємо пані Людмилі за приємні хвилини спілкування.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg