Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

27.04.2023 12:07

Реалізація спільного проєкту

644a3b3526202__3.jpg

Кобеляцька міська рада реалізувала спільний проєкт Common Help UA, який заснований агропромхолдингом «Астарта-Київ» та Благодійним фондом «Повір у себе». Метою проєкту є підтримка внутрішньо переміщених осіб.

Кілька днів поспіль ВПО, які мешкають на території Кобеляцької громади мали можливість отримати гуманітарний вантаж, який налічував одяг та взуття: дитяче, чоловіче, жіноче, підліткове, постільні комплекти, пледи, подушки, дитячі візочки, рушники, дитячі манежі, інвалідний візок та багато іншого. Хай, це і були вживані речі, але чимало людей змогли знайти для себе необхідне.

Благодійну допомогу речами також було надано і переміщеним особам Озерського старостату. Крім одягу, благодійники для потреб сільського ліцею подарували генератор.

Не залишилось без підтримки й комунальне некомерційне підприємство «Кобеляцька міська лікарня». Медичний заклад збагатився: наборами постільної білизни, ліжками, масажним кріслом, захисними костюмами, антисептиками тощо.

Дякуємо благодійникам із Франції – об’єднанню мерів Департаменту ЕР з Нормандії, Благодійному Фонду «Повір у себе» за підтримку жителів кобеляччини у тяжкі часи.

Щирі слова вдячності висловлюємо ТОВ Агрофірма «Добробут» агропромхолдингу «Астарта-Київ» за доставлення благодійної допомоги.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg