Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

25.04.2023 15:30

Екологічні ініціативи. Чекаємо на креативні ідеї.

6447c7ce0526b__IMG_6088_1.jpg

З 18 травня у Полтавській області стартував Конкурс екологічних громадських ініціатив. Метою якого є підвищення рівня екологічної поінформованості населення в сфері екології, виховання розумного та дбайливого ставлення до охорони довкілля, формування екологічного мислення громадян у сфері охорони навколишнього середовища.

З цього приводу в міській раді відбулася робоча нарада за участю в.п. міського голови-секретаря ради Василя Фещенка, заступниці міського голови Олени Стаднікової, директора ККП «Водоканал Плюс» Сергія Ткаченка та спеціалістів апарату виконавчого комітету міської ради.

У ході роботи засідання були обговорені головні проблемні екологічні питання, які спільно з жителями громади можна реалізувати у рамках Конкурсу екологічних ініціатив.

Тож, громадські діячі, активісти, молодь та просто жителі громади, запрошуємо вас долучитися до Конкурсу екологічних ініціатив Полтавської області. Кобеляцька міська рада готова обговорити, підказати, допомогти реалізувати ваші креативні ідеї у рамках проєкту.

Контактна особа: Марина Пелюхня, головний спеціаліст сектору економічного розвитку та інвестицій міської ради, м. Кобеляки, вул. Касьяна, 29, ІІ поверх.

Чекаємо на ваші ідеї, які реалізуються на умовах співфінансування 50/50. Вартість проєкту 500 тис. грн.

Детальніше за Конкурс можна почитати за посиланням.