Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

12.04.2023 12:28

У тестовому режимі запустять автобуси з сіл до центра громади

643679db8dcd1__istockphoto-862345504-170667a.jpg

У п'ятницю, 14 квітня, буде здійснено автобусний рейс у тестовому режимі по маршруту Світлогірське – Кобеляки.

Автобус курсуватиме через населені пункти: Брачківка, Просяниківка, Прощуради, Озера, Коваленківка, Шенгури, Сухе та Лебедине.

Виїзд з села Світлогірське (територія колишньої автостанції) о 7:00. Відправлення з м. Кобеляки (платформа колишньої автостанції) – 12:00.

Також планується здійснити, ще один рейс у тестовому режимі, який заплановано на понеділок – 17 квітня, за маршрутом Світлогірське – Кобеляки. Даний рейс проходитиме через: Брачківку, Просяниківку, Морози, Лучки, Правобережну Сокілку, Перегонівку та Гарбузівку.

Відправлення з с. Світлогірське (територія колишньої автостанції) о 7:00. Відправлення з м. Кобеляки (територія колишньої автостанції) – 12:00.

У ході тестування маршрутів, перевізник проаналізує пасажиропотік та доцільності функціонування даних приміських автобусних рейсів. Про результати поїздок буде повідомлено додатково.

Окрім того, інформуємо жителів громади, що на території громади діють автобусні маршрути по інших напрямках. Кожного вівторка, середи та четверга курсує автобус Світлогірське – Полтава через Кобеляки. Час відправлення 7:10. Прибуття у м. Кобеляки о 8:20. У зворотному напрямку автобус відправляється о 15:00 з території колишньої автостанції у м. Кобеляки.

Також, кожного вівторка курсує автобус Придніпрянське – Кобеляки. Час відправлення – 6:30. Курсує селами: Орлик, Деменки, Василівка. У зворотному напрямку виїзд о 11:30 з автобусної зупинки на площі «Базарній» в м. Кобеляки.

Проїзди платні. Вартість квитка залежить від дальності поїздки. Міська рада веде перемовини з іншими перевізниками, щоб охопити автобусним сполученням і інші населені пункти.