Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

06.04.2023 14:31

Футболісти Світлогірського володарі кубку з мініфутболу

642ead95a97d0__зображення_viber_2023-04-06_11-34-32-599.jpg

Цими вихідними в селах Світлогірське, Павлівці та місті Кобеляки на майданчиках зі штучним покриттям пройшли зональні змагання розіграшу кубку з мініфутболу серед команд КФК Кобеляцької міської ради сезону 2023 року.

Загалом у цьогорічних змаганнях взяло участь 12 команд, які були розподілені за територіальним принципом на три групи. До фіналу з кожної групи потрапляли команди, які посіли перші та другі місця.

За підсумками зональних змагань до фінальної частини ввійшли команди: група - А (Світлогірське та Придніпрянське), група - Б (Іванівка, Вільховатка), група – В (Шенгури, Підгора).

У фінальній частині учасники змагалися в двох групах по 3 команди, які були розподілені за принципом: група - А: (А1, Б2, В1); Група – Б (А2, Б1, В2).

У групі - А шенгурівські спортсмени здобули мінімальну перемогу над командою з Вільховатки – 1:0 та зіграли в нічию з світлогорчанами – 2:2.

У свою чергу, команда гравців села Світлогірське впевнено перемогла вільховатський колектив з рахунком – 3:1, чим і забезпечила перше місце в групі.

Шенгурівські футболісти лише за рахунок гіршої різниці забитих та пропущених голів поступилися першою сходинкою в групі Світлогірському та все ж здобули право грати в «малому фіналі».

У групі – Б кращими виявилися футболісти з Підгори. Вигравши відповідно 2:1 в Іванівки, та зігравши в нічию 2:2 з Придніпрянським. У свою чергу, Придніпрянське в матчі за друге місце в групі втримали нічийний результат 1:1 з Іванівкою. Здобувши 2 залікових бали, вони змагалися за третє місце у турнірі.

За підсумками групових ігор у матчі за 3 місце на майданчик вийшли дві рівні по силам команди з Шенгурів та Придніпрянського. З самого початку матчу точилася рівна та безкомпромісна гра, про що свідчить нічийний результат в основний час матчу 0:0. Тож за регламентом, в разі нічийного результату, переможець визначається в серії 6-ти метрових ударів. Тут влучнішими виявилися шенгурівські футболісти. У драматичній розв’язці вони здобули переможну звитягу з рахунком 6:5 та стали  третьою командою громади.

У фінальній грі за кращу футбольну дружину змагалися команди з Світлогірського та Підгори.

Підгоряни більше контролювали хід поєдинку та почали створювати небезпечні моменти біля воріт своїх опонентів. У свою чергу, Світлогірське витримали стартовий натиск та відповіли разючими контратаками, що і дало свої дивіденди. Колективу з Світлогірського вдалося двічі вразити ворота своїх візаві. Як результат 2:0 на користь Світлогірського, і вони стають володарями кубку Кобеляцької міської ради.

Команди котрі здобули призові місця нагороджені кубками та дипломами Відділу культури, туризму, молоді та спорту Кобеляцької міської ради.

642ead81ecef6.jpg 642ead821f2f8.jpg 642ead890d7ad.jpg 642ead8910b4d.jpg 642ead8988c10.jpg