Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

05.04.2023 13:29

Збір коштів на дрон триває

642d4d8f83e9b__IMG_6037.JPG

Як повідомлялося раніше, 1 квітня, у м. Кобеляки пройшов благодійний ярмарок, головною метою якого був збір коштів для кобелячанина, військовослужбовця ЗСУ – Олександра Лугового.

Депутат міської ради Марина Ященко, яка здійснює свою підприємницьку діяльність у місті, звернулася за допомогою до заступниці міського голови Олени Стаднікової з прохання допомогти зібрати кошти на придбання військового безпілотника для працівника Олександра Лугового.

Прохання депутата було вирішено у найкоротший термін. Олена Володимирівна та начальник відділу культури туризму молоді та спорту міської ради Валентина Пелюхня запланували проведення масштабного благодійного ярмарку на 1 квітня.

Суботній день об’єднав усі структурні підрозділи Кобеляцької міської ради: відділ освіти та всі шкільні, дошкільні та позашкільні заклади міста; відділ культури, туризму, молоді та спорту разом з публічною бібліотекою, музеєм та музичною школою, заклади охорони здоров’я, ДПТНЗ «Професійний аграрний ліцей» м. Кобеляки, старостинські округи, громадські організації, родини військових, місцеві майстрині.

Під час ярмарку охочі мали можливість придбати не лише кондитерські вироби, а й сувенірну продукцію виготовлену місцевими майстрами.

У рамках благодійної ярмарки присутні мали можливість також послухати українську пісню та насолодитися мистецтвом танцю. Концертну програму подарували працівники та аматори Кобеляцького центру культури та дозвілля, викладачі Кобеляцької дитячої музичної школи, танцювальні колективи «Lighthouse» та Кобеляцького аграрного ліцею.

Попередньо було висвітлено, що вдалося зібрати 118 650 грн, але пізніше були ще додані кошти. Тож загалом цього дня вдалося зібрати 120 183 грн, які були передані рідним Олександра.

Кобеляцька міська рада впевнена, що лише спільними зусиллями ми зможемо придбати все необхідне для наших захисників. Вартість військового обладнання сягає 400 тис. грн. Тож, акція зі збору коштів для бригади, в якій служить Олександр Луговий продовжується.

Керівництво міської ради дякує усім, хто долучився до благодійної ярмарки та збору коштів на придбання військового дрона. РАЗОМ МИ СИЛА!

 

642d4d8a23e31.jpg 642d4d8a4ca48.jpg 642d4d8a67f90.jpg 642d4d8aa598f.jpg