Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

27.03.2023 15:38

Кобеляцька громада попрощалася з полеглим Героєм

64218ec271033__Слайд1.JPG

Учора, 26 березня, Кобеляцька громада попрощалася ще з одним захисником України – 26-річним Вадимом.

Вадим Віталійович Кармазин народився 8 липня 1996 року в селі Орлик. Навчався в Орлицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів. Після здобуття повної загальної середньої освіти вступив до Чугуєво-Бабчанського лісового коледжу. У 2015 році отримав диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю «Мисливське господарство». Попри те, що Вадим вже мав освіту, хлопець продовжував наполегливо навчатися. У 2019 році закінчив Мелітопольський інститут екології та соціальних технологій, здобувши освітній ступінь «Бакалавр» з програми «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування».

Протягом 2016 року Вадим працював у мисливському господарстві «Філін».

У 2017-2022 рр. працював інспектором у Нижньоворсклянському ландшафтному парку.

У 2022 році розпочав працювати у приватному господарстві по ремонту автомобілів у місті Дніпро.

27 грудня 2022 року Вадим був призваний на військову службу третім відділом Полтавського РТЦК та СП. Проходив військову службу у складі 3-го відділення 2-го аеромобільно-десантного взводу 3-го аеромобільно-десантної роти. Наш земляк був відважним стрільцем. Мав звання солдат.
Та на жаль, 22 березня страшна війна забрала життя ще одного Героя. Вадим загинув під час мінометного обстрілу та обстрілу з СПГ поблизу населеного пункту Білогорівка, що на Луганщині.

Прощання з полеглим захисником відбулося з усіма військовими почестями, скорботою та сльозами на очах. Поховали Вадима на цвинтарі в селі Орлик.
Для своїх односельців, знайомих, друзів, рідних Вадим назавжди залишиться хоробрим, щирим, безмежно добрим, працьовитим, розумним хлопцем. А пам’ять про Героя навіки закарбується в серцях кожного з нас.

Спочивай з миром, Герою!

Щирі співчуття рідним загиблого!