Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

16.03.2023 17:44

Із засідання виконавчого комітету

64135fc293fc7__Слайд1.JPG

Сьогодні, 16 березня, виконуючий повноваження Кобеляцького міського голови –секретар міської ради Василь Фещенко провів засідання виконавчого комітету міської ради. На зібранні з’явилося 10 членів виконавчого комітету з 14: заступники міського голови Олена Стаднікова, Сергій Омельченко, керуюча справами (секретар) виконкому Олена Постольник, спеціалісти апарату виконавчого комітету міської ради.

Під час засідання Ярослава Лямченко – головний спеціаліст юридичного відділу ознайомила присутніх з питанням призначення виплати компенсацій фізичним особам, які надають соціальні послуги догляду на непрофесійній основі.

Доповідачкою наступного питання була заступниця міського голови - Олена Стаднікова, яка запропонувала відновити освітній процес у дошкільному навчальному закладі «Золотий півник», змінивши поточну форму перебування дітей у садочку на офлайн та перейти на повний робочий день. Олена Володимирівна закликала представників міської влади підтримати цю ініціативу та зазначила: «Перебування дітей у садочку є дуже важливими як для них самих, так і для батьків, яким зараз складно з роботою через відсутність можливості залишити дитину в навчальному закладі у робочий час». Варто зазначити, що директоркою «Золотого півника» Наталією Голтвянською було проведене анкетування серед батьків вихованців, які підтримали вихід дітей на офлайн-перебування. Членами виконкому прийняте одноголосне позитивне рішення.

Окрім того, Олена Стаднікова ініціювала надання одноразової допомоги усім мобілізованим військовим Кобеляцької громади. «Я вважаю, боргом усіх нас є підтримка наших військових, які відважно борються за українську Свободу та Незалежність. Тому ми повинні виділити грошову допомогу в розмірі 10 тис. грн кожному мобілізованому військовому. Це необхідно. Адже війна триває, хлопці й дівчата захищають нас від окупантів. Наші Герої віддають свої життя за наші…І тому будь-яка підтримка дійсно потрібна. А обов’язок влади – підтримувати своїх громадян», – говорить Олена Володимирівна. Члени виконкому одноголосно підтримали дане рішення.

Виконавчий комітет Кобеляцької міської ради працює на користь своєї громади, поважає кожного громадянина та готовий працювати над змінами.

64135fb89d8cd.jpg 64135fb8ebe89.jpg