Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

08.03.2023 09:32

Свято весни в «Золотому півнику»

64083a94b7057__photo_2023-03-08_09-32-42.jpg

7 березня у дитячому садочку «Золотий півник» відзначали прихід весни. Працівники установи разом з дітками організували Свято весни, куди запросили батьків, керівництво міської ради – заступницю голови міської ради Олену Стаднікову та очільника відділу освіти Дмитра Жугана – та інших гостей.

Вихователі та вихованці садочка підготували чудовий захід з танцями, піснями та віршиками. Дітки старшої, середньої та молодшої груп заворожили всіх присутніх позитивними виступами та оригінальним вбранням. Цікаво, що кожна група мала свій індивідуальний сценарій та відповідні образи: хтось з’явився в костюмах зайчиків, інші були метеликами, дехто обрав роль цуценят, декотрі показалися перед гостями курчатами, деякі дітки стали кошенятами, були навіть маленькі кухарі. Звичайно, на свято завітала Дівчина-Весна, яка подарувала всім посмішки.

На жаль, під час проведення заходу розпочалася повітряна тривога. Тому свято були вимушені перервати. Усі дітки з батьками спустилися в бомбосховище. Проте після відбою подію продовжили.

Наприкінці свята слово надали Олені Стадніковій, яка щиро подякувала за запрошення, привітала з прийдешнім святом та додала: «Коли потрапляєш до дітей, одразу наповнюєшся позитивом Адже діти – це наше все. Це наша радість, гордість, втіха. Це майбутнє України. Це майбутнє кожного з нас. Тому ми повинні робити все для того, аби хлопчики й дівчатка зростали здоровими та щасливими». Після цього Олена порадувала дітлахів подарунками – 8 м’ячами, яких дуже не вистачає у спортзалі дитячого садочка.

Крім того, у рамках робочого візиту заступниця міського голови та керівник відділу освіти оглянули заклад дошкільної освіти, поспілкувалися з директоркою Наталією Голтвянською, детальніше дізналися про роботу садочка.

Працівники «Золотого півника», діти та батьки організували справжнє Свято весни, де хлопчики й дівчатка кружляли в танцях, співали, розповідали віршики та гралися. Захід вдався на славу, а присутні відчули тепло та радість.

64083a7f3d4e1.jpg 64083a7f50173.jpg 64083a7f785e3.jpg 64083a7f7ac68.jpg 64083a7fc71b5.jpg