Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

13.02.2023 09:43

Затвердили важливі для громади рішення на засіданні виконкому

63e9ea32b55d0__IMG_5598.jpg

У п’ятницю, 10 лютого, відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради, яке провів Василь Фещенко. Участь у засіданні взяли 12 членів виконкому із 14.

Під час засідання виконавчого комітету було підтримано рішення про затвердження плану роботи виконавчого комітету на 2023 рік.

Також одноголосно підтримані рішення про організацію харчування учнів у закладах загальної середньої освіти та закладах дошкільної освіти Кобеляцької міської ради на 2023 рік. Рішення про харчування дітей у поточному році суттєво не відрізняються від минулорічних. Зміни стосуються лише безкоштовного харчування дітей з числа внутрішньо переміщених осіб, які навчаються у закладах комунальної власності громади.

Крім того, члени виконкому погодили відповідального за внесення відомостей до Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва та створили комісію з інвентаризації житлового фонду м. Кобеляки.

У ході засідання присутні також затвердили Положення про надання одноразової матеріальної допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах, та іншим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету.

Зокрема, даним Положенням чітко визначено види допомог, перелік категорій громадян та перелік документів, які необхідно подати до міської ради для оформлення грошової виплати.

На засіданні розглядалося ще ряд питань соціального спрямування та запобігання й ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, по яких прийняті відповідні рішення.

63e9ea2dd6b65.jpg 63e9ea2e7b909.jpg