Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

06.02.2023 17:01

Розробка містобудівної документації

63e11669b7530__1.jpg

Днями у Кобеляках відбулася зустріч працівників міської ради з представниками товариства з обмеженою відповідальністю «Консультаційний центр», на якій обговорили важливі питання, що стосувалися містобудівної документації.

У ході зустрічі розглянули проблеми громади та прийняли низку нових рішень: узгодили межі міста по територіальному принципу, вирішували питання оплати за фактично виконані роботи з розробки генерального плану, погодили схеми комунікаційних мереж, вирішили питання по визначенню земельної ділянки під кладовище тощо. Також паралельно вирішувалися питання по нормативно-правовій оцінці земельних ділянок. Окрім цього, обговорили ситуацію з екопарком – у зв’язку зі зімнами меж населеного пункту, він увійшов безпосередьно до території міста. Важливим є те, що в генеральному плані не передбачене створення сміттєзвалище. Тому нинішнє буде ліквідовуватися шляхом відновлення земельної ділянки.

Варто зазначити, що всі пропозиції від громадян територіальної громади були враховані під час розробки проєкту генерального плану.

На сьогодні генеральний план готовий більше, ніж на 90%. Для повного завершення необхідно юридично оформити громадські слухання, аби розробник міг подати проєкт для погодження у різіні служби.

63e11661e6e90.jpg