Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

06.02.2023 15:10

З апаратної

63e0fc6f05b22__b02f1320aa1ac06def54efc8d77a92a8.jpg

Традиційно щопонеділка в міській раді проводяться апаратні наради. Тож сьогоднішній понеділок не був виключенням. Цього дня було проаналізовано роботу комунальних установ, структурних підрозділів тощо.

За минулий тиждень у первинній ланці медицини, головною лікаркою якого є Любов Коломієць, виявлено 3 випадки захворювань на Covid-19, зроблено 93 тести, які показали негативний результат та щеплено 59 осіб.

За словами головного лікаря Володимира Казирода, у вторинній ланці медичної допомоги перебуває 139 хворих, з них 9 знаходяться в інфекційному – мають ускладнення після грипу. Хворих на Covid-19 наразі немає. Лікарня забезпечена киснем та необхідними харчовими продуктами.

Минулого тижня керівництвом міської раби було проведено огляди навчальних закладів міста Кобеляки. У результаті візиту учнів ОЗ «Кобеляцький ліцей №1» на кілька днів переведені на дистанційну форму навчання. Інші навчальні заклади продовжують працювати без змін.

Що стосується ККП «Водоканал Плюс», є проблеми, пов’язані з великою захворюваністю серед робітників. Проте, це не впливає на рівень надання послуг.

Варто зазначити, що цими вихідними проходили культурні та спортивні заходи, в яких брали участь самодіяльні колективи та колективи фізкультури громади. Про результати повідомимо додатково.