Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

06.02.2023 11:20

Гуманітарна допомога ВПО, які мешкають у МКП

63e0c6ba9ead0__1.jpg

З початком повномасштабного вторгнення мільйони українців були вимушені покинути власні оселі та шукати прихистку в більш безпечних регіонах та за кордоном. Найбільш незахищеними виявились ті, хто опинився сам на сам зі страшною навалою, яка нищила все навкруги. Для тих, хто не мав жодних заощаджень та не хотів їхати дуже далеко від рідних осель, єдиною можливістю зберегти життя та пережити страшні бомбардування стали колективні центри проживання. На території нашої громади таких три. Два у місті Кобеляки – на базі Кобеляцького ліцею Полтавської обласної ради й ОЗ «Кобеляцький ліцей № 1 та один – колишнє приміщення Кунівського ФАПу. На разі там проживає до сорока родин.

Саме для підтримки внутрішньо переміщених осіб, які проживають у місцях компактних поселень, у п’ятницю, 03 лютого 2023 року, Кобеляцька міська рада за сприяння гуманітарної місії «Проліска», які працюють за підтримки UNHCR Ukraine – Aгентство ООН у справах біженців в Україні, видавали гігієнічні набори для вказаної категорії осіб. До набору ввійшли туалетний папір, мило, пральний порошок, рушник та інше.

Дякуємо гуманітарній місії «Проліска» за підтримку. Наближаємо Перемогу разом!

Слідкуйте за новинами нашого сайту у вайбер каналі та на сторінці у Фейсбук, аби вчасно дізнаватися про новини нашої громади.

63e0c6b36207a.jpg 63e0c6b39f125.jpg 63e0c6b46602e.jpg 63e0c6b4874da.jpg