Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

02.02.2023 12:02

Відбулася сесія міської ради

63db8a3decb99__IMG_5500.jpg

Днями відбулося пленарне засідання тридцятої сесії міської ради восьмого скликання, яке провів виконуючий повноваження міського голови-секретар ради Василь Фещенко.

Участь у засіданні взяли заступники міського голови, керівники структурних підрозділів, комунальних підприємств, працівники апарату виконавчого комітету міської ради та громадськість.

Формуючи порядок денний пленарного засідання та враховуючи рекомендації профільних постійних комісій депутати додатково включили кілька питань та зняли ряд тих, які потребували додаткового вивчення.

Депутатський корпус міської ради прийняв рішення «Про внесення змін до Програми виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2023 – 2025 роки шляхом викладення її в новій редакції», якою передбачено фінансування виплат нарахованих фізичним особам, які надавали соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги у 2021-2022 роках та заклали кошти на ці ж цілі на 2023-2025 роки.

У ході засідання депутати проголосували за затвердження Статуту комунального підприємства «Екопарк». Даним рішення народні обранці привели його у відповідність до норм законодавства України.

Також було підтримано рішення про введення одиниці перукаря у відділення надання адресної допомоги у філії Центру надання соціальних послуг Кобеляцької міської ради в с. Придніпрянське (віддалене робоче місце), та підтримали ряд інших майнових питань.

Загалом порядок денний засідання налічував близько сто тридцяти питань. Тож наступний блок – депутати розглянуть на наступному пленарному засіданні тридцятої сесії міської ради восьмого скликання.

З результати протоколів поіменного голосування можна ознайомитися за посиланням.

63db8a3866f07.jpg 63db8a3883b51.jpg