Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

01.02.2023 15:57

Виїзний прийом громадян Шенгурівського старостату

63da6ffbd3da5__photo_2023-01-30_16-02-33.jpg

Для вивчення та вирішення проблем жителів громади представники міської ради проводять виїзні прийоми громадян.
Днями заступниця голови Кобеляцької міської ради Олена Стаднікова, начальник відділу Центру надання адміністративних послуг Олександр Ломаков, головна спеціалістка-юрисконсультка Ярослава Лямченко, головна спеціалістка-землевпорядниця Тетяна Чумак провели виїзний прийом громадян Шенгурівського старостинського округу. Вони відвідали Шенгури та Лучки.

У Шенгурах обговорили питання, які найбільше турбують місцевих жителів. Найактуальнішими виявилися ті, що стосувалися надання земельних ділянок, приватизації землі, пільгових маршрутних транспортних засобів тощо. Також у мешканців були проблеми, пов’язані з шахрайськими діями. Керівництво міської ради спробує зробити все можливе, аби допомогти людям у подоланні труднощів.

У ході візиту оглянули місцеву школу та поспілкувалися з директоркою закладу Тетяною Коваль. Так як у цей час була повітряна тривога, потрапили у бомбосховище, де зустрілися з учнями. Тут навчання є майже повністю очним. Також завітали до дитячого садочка, де дізналися про роботу вихователів. Вони проводять заняття та заходи онлайн, але дуже хочуть зустрітися з дітками офлайн. Побачили, як облаштований пункт обігріву тощо.

Окрім того, відвідали село Лучки. Там люди підняли ряд важливих питань, зокрема: збільшення суми орендної плати у зв'язку з інфляцією, велика кількість безпритульних собак, потреба в пільгових автобусах, наявність аварійної тополі в селі та ін..

Олена Стаднікова та інші керівники вже почали працювати над вирішенням проблем жителів Кобеляцької громади та планують проводити виїзні прийоми громадян надалі.

63da6ff550343.jpg 63da6ff552a6f.jpg