Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

31.01.2023 14:57

Начальник Полтавського РВ №2 з питань пробації зустрілась з представниками місцевої влади для обговорення плану спільних дій з нагоди 8-ої річниці Закону «Про пробацію»

63d91095142c5__IMG_9607-(2).jpg

5 лютого служба пробації відзначає річницю прийняття Закону України «Про пробацію». Цим Законом наша країна суттєво наблизилась до міжнародних стандартів в кримінально-виконавчій системі. 

Одним із важливих критеріїв успішної реалізації наглядових та соціально-виховних заходів відносно засуджених є тісна взаємодія з організаціями- партнерами та органами місцевого самоврядування. 

За ініціативою начальника Полтавського РВ №2 Оленою Березою проведена робоча зустріч з в.п. міського голови-секретарем ради Василем Фещенко. Під час зустрічі обговорили план спільних дій щодо виконання громадських робіт та перспективи впровадження суспільно-корисних робіт на території громади. Також, начальник відділу пробації проінформувала місцеву владу про роботу служби пробації у воєнний час та інноваційний застосунок «Пробація у смартфоні», який дає можливість дистанційно працювати з суб’єктами пробації, за наявності об’єктивних обставин, що унеможливлюють прибуття правопорушника до органу пробації.