Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

30.01.2023 15:48

Результати міні-футболу

63d7cb7acbba6__МініЧемпіонат.JPG

28-29 січня відбулися ігри IX туру Чемпіонату та першості Кобеляцької міської ради з міні-футболу де вирішувалося питання: «Хто потрапить до фінальних змагань у кожній лізі?».

Фінальну частину формують команди, які зайняли місця з першого по четверте, щоб провести два півфінальні та фінальні ігри за визначення місць.

У І лізі тільки команда «Прапор» з с. Підгора забезпечила собі місце в цих матчах, здобувши перше місце. На інші місця претендували ще 5 команд: «Шенгури», «Гелаксі», «Іванівка», «Козельщина» та «Дашківка».

У першому матчі ігрового дня зустрілися команди «Іванівка» - «Дашківка», як одним так і іншим потрібна була перемога. Футболісти «Дашківки» були сильнішими в цьому матчі і здобули перемогу з рахунком 4:2 та покращили свої шанси потрапити до завітної четвірки. Але їм булп потрібна перемога і в другому матчі - проти команди «Шенгури», яка знаходилась вище по турнірній таблиці та мали амбіції на перемогу, щоб зіграти у фінальній частині.

Так воно і сталося. Гра вийшла запеклою. Футболісти команди «Шенгури» відразу відірвалися у рахунку, але команда з «Дашківки» зібралася і намагалася дати бій наздоганяючи суперника у рахунку. Та все ж перемогу здобули шенгурівські гравці з рахунком 5:4, забезпевши  собі потрібний результат.

Команда «Іванівка» програвши перший матч, але не полишала надії на потрапляння в четвірку та вийшла на гру проти багаторазового переможця цих змагань команди «Гелаксі» з м. Кобеляки. Цій команді також була потрібна лише перемога.

Команда «Галаксі» провела практично весь матч в атаках, а «Іванівка» добре захищалась та контратакувала. У результаті було зафіксовано перемогу іванчан 5:3. Вони виконали своє завдання, а команда «Гелаксі» не змогла досягти бажаного результату. На жаль, вони не зможуть цього року відстояти звання чемпіона.

Знаючи попередні результати команда «Козельщина» виходила на гру з розумінням того, якщо вони виграють, то також потраплять до стикових матчів. Під час гри учасники команди з смт. Козельщина не втратили свій шанс перемігши команду «Граніт» з рахунком 7:4.

Отже, за підсумками змагань до фінальної частини І ліги потрапили команди три місцеві команди: «Прапор», «Шенгури», «Іванівка» та одна з сусідньої громади «Козельщина».

У другій лізі була менш напружена боротьба. Команди «Свобода», «Лідер» та «Озера» забезпечили  собі ігри в четвірці. Лише команді «Спарта» була  потрібна перемога над командою «АФК», і вони її здобули з рахунком 9:3.

В інших матчах зафіксовано такі результати:

«КЛФ» - «Урожай» - 3:4,

 «Свобода» - «Друзі» - 7:0,

«Оріль» - «Водник» - 2:6,

«Лідер» - «Колос» - 0:5 (технічна перемога).

Фінальні змагання  відбудуться 4-5 лютого 2023  року.

63d7cb2f5559a.jpg