Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

30.01.2023 14:37

З апаратної

63d7ba2957b71__b02f1320aa1ac06def54efc8d77a92a8.jpg

Сьогодні, 30 січня, виконуючий повноваження міського голови-секретар ради Василь Фещенко провів щотижневу апаратну нараду за участю керівників комунальних установ та структурних підрозділів Кобеляцької міської ради.

У ході засідання було заслухано головних лікарів комунальних некомерційних підприємств про роботу закладів. За інформацією Володимира Казирода, міська лікарня забезпечена киснем для хворих на ковід, яких у інфекційному відділенні налічується 11, хворих з тяжким перебігом немає. Станом на 30.01.2023 у лікарні на стаціонарі перебуває 147 хворих. Лікарня забезпечена продуктами харчування.

За інформацією керівниці первинної ланки медицини – Любові Коломієць за минулий тиждень у громаді не виявлено жодного хворого на ковід. Обстежено 164 особи та здійснено 21 вакцинацію.

Щодо роботи освітньої галузі присутніх інформував Дмитро Жуган, який повідомив, що заклади освіти, які перебувають на альтернативних видах палива, повністю забезпечені дровами. Але через часті та тривалі відключення електроенергії не в усіх шкільних та дошкільних закладах громади дотримується відповідний температурний режим.

Про роботу комунальників інформував директор Сергій Ткаченко. Доповідач повідомив, що підприємство здійснює кронування сухих та аварійних дерев, спиляна деревина яких йде на опалення закладів соціальної сфери, вивозяться тверді побутові відходи, здійснюється ремонт водомереж.

За інформацією директора «Екопарку» Сергія Фролова, підприємство, яке він очолює, забезпечено кормами для тварин. Наразі здійснюються роботи по підготовці загонів для диких кабанів.

Щодо надання соціальних послуг одиноким непрацездатним громадянам доповідала директорка Центру Ніла Сулима. Вона наголосила, що центр працює у штатному режимі, всі відповідні послуги надаються.

На завершення апаратної народи було дано доручення підготувати графік виїзних прийомів громадян керівництвом та спеціалістами міської ради на лютий 2023 року.