Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

23.01.2023 12:18

Допомога для жителів громади

63ce5e8cba105__1.jpg

Днями Кобеляцька міська рада у співпраці з ГО «Ротарі Клуб Київ Інтернешенал» та за сприяння Міжнародної організації з міграції (МОМ) видавали гуманітарну допомогу для малозабезпечених родин, людей з інвалідністю, людей похилого віку та внутрішньо переміщених осіб.

Допомога була видана у рамках реалізації проєкту «Посилення готовності та реагування задля зменшення негативного впливу суворих зимових умов на вразливе населення України, яке постраждало від конфлікту».

Громадська організація «Ротарі Клуб Київ Інтернешенал» надала: 100 будівельних наборів до якого ввійшли (лист ЮСБ, цвяхи, молоток, мотузка, плівка, будівельна піна), 30 буржуйок та 350 масляних електрообігрівачів.

На жаль, кількість отриманої допомоги була обмежена, тому повністю забезпечити матеріалами вказані категорії громадян не було можливості. Та все ж, попри невдоволення місцевих жителів, турсання біля приміщення міської ради, виклики працівників поліції Кобеляцька міська рада і надалі буде продовжувати співпрацювати з різними громадськими організаціями та благодійними фондами, щоб залучати допомогу для жителів громади.

63ce5e7803353.jpg 63ce5e7e93d29.jpg