Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

30.12.2022 14:07

Звіт депутата Кобеляцької міської ради Попика Миколи Сергійовича за 2022 рік

63cd0b4184982__b02f1320aa1ac06def54efc8d77a92a8.jpg

Я, Попик Микола Сергійович, обраний депутатом Кобеляцької міської ради VIII скликання.

У своїй діяльності керуюся Конституцією України, Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст. 16 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад", "Про звернення громадян", Регламентом роботи Кобеляцької міської ради та іншими нормативно-правовими актами.

Очолюю постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку та підприємництва.

З листопада 2021 року по грудень 2022 року постійно брав участь у роботі постійних комісій міської ради та пленарних засідань. Протягом звітного періоду відвідав десять пленарних засідань та двадцять засідань постійних комісій.

Брав участь у обговоренні питань та підготовці проєктів рішень, які налажать до компетенції постійної комісії: відновлення руху автобільним транспортом через площу Перемоги, що у м. Кобеляки; з’їзду з автомобільної дороги державного значення Н-31 (116-й кілометр) до вулиці Покровська (мікрорайон старої Свято-Покровської церкви); забезпеченні електроенергією об’єктів критичної інфраструктури міста (заклади охорони здоров’я громади, хлібзавод, пенсійний фонд, ЦНАП, відділ поліції, райвійськкомат, очисні споруди) під час тривалого відключення електроенергії та ряду інших питань.

Протягом року вів активну депутатську діяльність та відстоював права виборців.

Моя робота спрямована на захист інтересів громади, виконання доручень виборців. Як депутат міської ради буду і надалі докладати максимум зусиль для покращення благоустрою міста для комфортного проживання мешканців.

63cd0b276e594.jpg