Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

14.01.2023 18:01

18 480 грн підуть на потреби наших захисників

63c2d1d31048e__1.jpg

13 січня на майданчику, що поряд з будинком культури і дозвілля Кобеляцької міської ради відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ «Щедрий вечір, добрий вечір», метою якого було збір коштів на підтримку наших земляків-військових, які боронять державу від рашистів.

До ярмарку долучилися працівники відділу культури, туризму, молоді та спорту, публічної бібліотеки, центру культури і дозвілля, музею літератури та мистецтва імені О. Кулика, дитячої музичної школи, будинку дитячої та юнацької творчості імені М.А. Касьяна, дошкільного навчального закладу «Золотий півник», комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» та представники громадської організації «Наші особливі діти».

Присутні на ярмарку мали можливість придбати та посмакувати кулішем, варениками, галушками, різноманітними солодощами, зігрітися гарячим глінтвейном. Працівники Центру культури і дозвілля вітали містян з прийдешніми святами – щедрували, ворожили, передбачали долю у Новому році та розігрували лотерею.

Окрім того, місцеві майстри представляли декоративні вироби, а знахарі причащали трав'яними чаями.

По завершенню благодійного ярмарку було зібрано 18 тисяч 480 гривень, які підуть на потреби наших захисників.

Дякуємо організаторам – відділу культури, туризму, молоді та спорту Кобеляцької міської ради за вдало проведений захід. Щирі слова вдячності висловлюємо учасникам, які пекли, варили, жарили та готували частування. Дякуємо жителям та гостям міста, які прийшли на ярмарок та зробили свій внесок у збір коштів для наших ГЕРОЇВ. Саме завдяки їм, нашим хлопцям, ми маємо можливість водити дітей в садок та до школи, ходити на роботу, прогулюватися вуличками міста.

Тільки разом, ми зможемо підтримати наших захисників, які день за днем наближають нашу Перемогу.

Слава ЗСУ! Слава Україні та її вірним синам!

Більше фото на сторінці у фейсбук

63c2d33d5e3bf.jpg 63c2d33d9cf52.jpg 63c2d33eb6ca2.jpg