Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

11.01.2023 09:22

Звіт депутата Кобеляцької міської ради Ященко Марини Ігорівни за 2022 рік

63be7d91dffe9__Ященко-copy-2.jpg

Я, Ященко Марина Ігорівна, обрана депутатом Кобеляцької міської ради VIII скликання від ПП "Слуга Народу", член постійної комісії міської ради з питань економічної політики, власності, бюджету, тарифів та цін.

Свої повноваження депутата здійснюю на основі вимог, передбачених Конституцією України, Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", а також ст. 16 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад", "Про звернення громадян", Регламентом роботи Кобеляцької міської ради та іншими нормативно-правовими актами.

Моя депутатська діяльність спрямована на активну участь у роботі профільної постійної комісії, предметом розгляду якої є бюджет Кобеляцької громади, внесення змін до показників бюджету, встановлення місцевих податків та зборів, програми соціально -економічного розвитку громади. Також займалася вирішенням питань, з якими зверталися виборці мого округу, підтримувала ініціативи органів місцевого самоврядування, приймала участь в обговоренні проекту бюджету на 2022рік.

За звітний період взяла участь у 10-ти пленарних засіданнях сесій міської ради, на яких було розглянуто понад 200 питань. Постійно беру участь у обговоренні сесійних питань. Мною здійснено виступи на сесії – 4 рази.

Неодноразово брала участь у робочих зустрічах із головою Полтавської обласної організації партіі "Слуга Народу" Олексієм Устенком, у ході яких піднімалися питання щодо можливості збереження робочих місць у КП "Кобеляцька міська лікарня", вивезення твердих побутових відходів, стабілізації постачання електроенергії, підтримки військовослужбовців та внутрішньо переміщених осіб.

На жаль, війна внесла свої корективи у наше повсякденне життя. У перші дні вторгнення моєю родиною було передано бійцям ССО для виконання поставлених перед ними завдань власну машину RENO-Trafic. За вказаний внесок у оборону держави, була нагороджена "Подякою", яку мені вручила голова політичної партії "Слуга Народу" Олена Шуляк.

Неодноразово надавалося дизельне пальне волонтерським організаціям для доставки гуманітарної допомоги на передову, придбавали військовослужбовцям з різних підрозділів ЗСУ продукти харчування, перев»язувальні матеріали, намагалися бути максимально ефективною на своєму фронті.

Для моєї родини допомога військовим наразі є головним приорітетом. У сфері своєї підприємницької діяльності придбавалися запчастини та надавалася допомога у ремонті транспорту ЗСУ на постійній основі.

В даний час займаюся збором коштів на придбання дрону для військовослужбовця, який проживає у нашій громаді.

Сьогодні, як ніколи, актуальні пророцтва великого генія України Т.Г.Шевченка, бо в жилах українців оживає козацька кров, незламний козацький дух, патріотизм та любов до України!!! Перемога за нами!!! Слава ЗСУ!!! Все буде Україна!!! Слава Україні!!!