Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

11.01.2023 09:00

Звіт депутата Кобеляцької міської ради від ПП «Слуга народу» Кіптілого Василя Анатолійовича

63be6d92a10b7__5.jpg

Цей рік кинув виклик усім нам. Моє головне завдання – власний внесок у зміцнення обороноздатності держави і ЗСУ та розвиток територіальної громади у якій я проживаю. Попри волонтерську діяльність я, як депутат міської ради не нехтую своїми прямими обов’язками.

Робота у раді:

З листопада 2021 року по грудень 2022 року постійно брав участь у роботі постійних комісій міської ради та пленарних засідань. Протягом звітного періоду взяв участь у десяти засіданнях сесій міської ради та двадцяти засіданнях постійних комісій.

Як голова постійної комісії мандатної та з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, дотримання прав людини, громадського правопорядку, законності та запобігання корупції беру участь у обговоренні проектів рішень, які пропонуються для затвердження ради.

За моєї ініціативи були розглянуті на засіданнях профільних комісій міської ради питання надання якісних медичних послуг та вирішення кадрових питань у КНП «Кобеляцька міська лікарня), забезпечення електроенергією об’єктів критичної інфраструктури міста (хлібзавод, пенсійний фонд, ЦНАП, відділ поліції, райвійськкомат, очисні споруди) під час тривалого відключення електроенергії

Діяльність в окрузі:

Проводиться постійне оновлення та модернізація існуючих мереж вуличного освітлення та вуличного водопостачання. Заплановано будівництво нових водо-мереж та арт-свердловин (за наявності коштів).

Ведеться постійна робота щодо утримання автодоріг комунальної власності в належному стані. Особлива увага приділяється утриманню доріг у зимовий період (розчищення від снігу та посипання піщано-сольовою сумішшю) та робота по ямковому ремонту (за наявності необхідних коштів) у літній період.

За участі народного депутата України Олексія Устенка неодноразово проводили зустрічі щодо залучення інвестицій у громаду та збільшення робочих місць.

Волонтерська діяльність:

  • беру активну участь у організації забезпечення автомобільним транспортом для перевезення гуманітарного вантажу для внутрішньо переміщених осіб;
  • займаюсь закупівлею спорядження для бійців ЗСУ;
    • ініціював створення волонтерських груп, які допомагали укріплювати об’єкти критичної інфраструктури та ремонтувати волонтерську та військову техніку;
    • організовую допомогу незахищеним верствам населення.