Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

09.01.2023 13:13

З апаратної

63bbf7402fad8__b02f1320aa1ac06def54efc8d77a92a8.jpg

Сьогодні, 09 січня 2023 року, відбулася щотижнева апаратна нарада за участю керівників комунальних установ і підприємств громади та структурних підрозділів міської ради, яку провів виконуючий повноваження Кобеляцького міського голови-секретар міської ради Василь Фещенко.

У ході наради було заслухано керівників закладів охорони здоров’я первинної та вторинної ланки громади. За інформацією головного лікаря міської лікарні Володимира Казирода, наразі у стаціонарному відділенні на лікуванні не перебуває жодного хворого на COVID. Лікарня працює у штатному режимі та надає медичні послуги жителям громади.

Зі слів головного лікаря Центру первинної медико-санітарної допомоги Лобов Коломієць за минулий тиждень зроблено 100 тестів та виявлено лише два випадки захворювання на COVID. У переважної більшості хворих, які звернулися за допомогою до сімейних лікарів – виявлено гостру респіраторну хворобу (грип).

Про роботу комунальної установи «Екопарк» інформував директор парку Сергій Фролов. Сергій Євгенійович повідомив, що, тварини повністю забезпечені кормами, теплолюбиві – переведені у вольєри, де підтримується відповідний температурний режим. Окрім того, проводиться робота по заготівлі сухих дров.

Насамкінець, були дані відповідні доручення працівникам апарату виконавчого комітету міської ради щодо підготовки документів для попереднього їх розгляду профільними постійними комісіями міської ради та подальшого формування проєкту порядку денного чергової сесії міської ради.