Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

27.12.2022 13:25

Медобладнання для міської лікарні

63aad80a47514__2.jpg

За сприяння міжнародного благодійного фонду «Ukrainian Canadian Social Services-Vancouver» та благодійного фонду «Україна в броні» комунальне некомерційне підприємство «Кобеляцька міська лікарня» отримало медичне обладнання. Ініціатором забезпечення лікарні необхідним медичним інвентарем був заступник міського голови Сергій Омельченко спільно з головним лікарем установи Володимиром Казиродом. Саме завдяки їх кропіткій праці та проведенню вдалих переговорів з представниками фондів вдалося забезпечити медичним обладнанням невеличку міську лікарню. До речі, ці фонди співпрацюють з лікарнями обласного значення та військовими шпиталями.

Головний лікар міської лікарні Володимир Казирод та завідувачі хірургічного відділення – Ігор Задорожній та реанімаційного відділення – Олександр Біденко прийняли операційний стіл, наркозний апарат, ліжка функціональні та матраци до них, концентратор, відсмоктувач медичний та медичні набори.

Одне із обладнань, яке також отримала лікарня – нейростимулятор, завдяки якому лікарі під час проведення регіональної анестезії зможуть блокувати периферичні нерви у хворих.

Виконавчий апарат Кобеляцької міської ради неймовірно вдячний благодійному фонду «Ukrainian Canadian Social Services-Vancouver» в особі Романа Савицького та Тамари Голощук за надане медичне обладнання для КНП «Кобеляцька міська лікарня». Окрему подяку висловлюємо благодійному фонду «Україна в броні» в особі Анатолія Акулова за організацію доставки даного вантажу в м. Київ.

Також дякуємо місцевому жителю Анатолію Демченку за перевезення медичного обладнання власним транспортом до м. Кобеляки.

На цьому Кобеляцька міська рада не зупинятиметься і продовжуватиме працювати задля розвитку медичної галузі нашої громади.

63aad8090dfac.jpg 63aad8092bd13.jpg 63aad80a41b15.jpg 63aad80a4f949.jpg