Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

18.12.2022 18:25

Упорядкування торгівлі на площі Перемоги та заборона руху вантажного транспорту

639f3f1517741__IMG_4888.jpg

16 грудня Микола Попик провів засідання постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку та підприємництва.

Одним із питань, яке вивчали члени профільної комісії спільно з представниками патрульної служби та комунального підприємства «Водоканал Плюс», – це стан дорожнього покриття автомобільної дороги державного значення, а саме з’їзду з автомобільної дороги державного значення Н-31 (116-й кілометр) до вулиці Покровська (мікрорайон старої Свято-Покровської церкви). Саме великоваговий вантажний транспорт завдає руйнувань автомобільній дорозі та мосту через річку Кобелячок. Металевий міст не розрахований на таку кількість вантажу, яку перевозять автомобілі, й знаходиться в аварійному стані.

Напередодні засідання було здійснено комісійне обстеження вищевказаної дороги та складено відповідний акт. У ході обговорення члени комісії рекомендували заборонити рух вантажного транспорту на ділянці міської дороги, а саме: від з’їзду з автомобільної дороги державного значення Н-31 (116-й кілометр) до вулиці Покровська (мікрорайон старої Свято-Покровської церкви).

Окрім того, вони рекомендували Кобеляцькому комунальному підприємству «Водоканал Плюс» погодити рух вантажного транспорту з батальйоном патрульної поліції в м. Кременчук Управління Патрульної поліції в Полтавській області Департаменту патрульної поліції.

У ході роботи засідання також було розглянуто питання упорядкування зони торгівлі, яка здійснюється на площі Перемоги в м. Кобеляки.

Члени комісії рекомендували відокремити дорожньою розміткою відведені місця для здійснення торгівлі від проїжджої частини автомобільної дороги. Дану розмітку мають нанести працівники Кобеляцького комунального підприємства «Водоканал Плюс» відповідно до плану-схеми, який мають погодити з органами патрульної поліції.

Дані проєкти рішень комісія рекомендувала включити на розгляд чергової сесії міської ради.

639f3f0d6f36b.jpg 639f3f0d8b205.jpg