Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

14.12.2022 16:22

Акція «Підтримка ВПО»

6399dc12a2d48__1.jpg

З кінця листопада поточного року на території Кобеляцької громади проходить акція «Підтримка ВПО». За цей період міською радою було видано значну гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб, які офіційно зареєстровані та проживають на території нашої громади.

Спершу видавали набори дитячого одягу на 2-3, 5, 7 та 9 років від ЮНІСЕФ. До набору ввійшли: курточка, чобітки, штанці, светрик, шапочка та ін. Також здійснювали видачу жіночого одягу: світшоти та спортивні костюму від Community Organized Relief Effort, відому як CORE Response, яка заснована актором Шоном Пенном і Енн Лі.

Окрім того, були видані: продуктові набори, набори гігієни, набори каструль, пледи та інше.

Нажаль, кількість отриманого гуманітарного вантажу (засоби гігієни, пледи, посуд) повністю забезпечити потреби внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території нашої громади, не змогла. Та все ж, Кобеляцька міська рада продовжує працювати над залученням гуманітарну допомогу (продукти харчування) для того, щоб забезпечити усіх внутрішньо переміщених осіб.

До речі, розпочинається видача продуктових наборів ВПО, які проживають у сільських населених пунктах (старостинських округах).

6399dc01569a3.jpg 6399dc0aa03ba.jpg 6399dc0dd1927.jpg