Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

07.12.2022 14:38

Привітали військових та волонтерів

6390892c12242__1.jpg

06 грудня у залі засідань міської ради відбулися урочисті заходи з нагоди святкування двох найважливіших свят – Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних Сил України.

Волонтери – це люди, без яких не може існувати жодне суспільство. Наразі, в Україні волонтерський рух займає особливе місце у наданні допомоги населенню у надзвичайних ситуаціях. А особливо, в умовах сьогодення саме волонтери створили ефективну систему допомоги військовим Збройних Сил України.

Чимало уваги цього дня було приділено і нашим військовим-землякам, які боронять нашу державу від ворога. Цьогоріч День Збройних Сил України відзначається в умовах війни. Тисячі українців та українок героїчно захищають свою землю зі зброєю в руках. Саме завдяки мужнім та незламним воїнам наша держава залишається вільною і демократичною. Українська армія – це справді народна армія, яка є гідним взірцем для наслідування.

У ході урочистостей заступник міського голови Олена Стаднікова та начальник третього відділу Полтавського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Петро Андрушко вручили відзнаки Міністерства оборони України – нагрудний «Знак пошани» військовослужбовцю Володимиру Козаку і нагрудний знак Всеукраїнського об’єднання «Країна» «Волонтер України» – волонтеру Альоні Шуліці. Грамотою третього відділу Полтавського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки було нагороджено директора Тамілу Шевченко та трудовий колектив професійного аграрного ліцею Полтавської обласної ради.

Також були відзначені Почесними грамотами, Грамотами та Подяками Кобеляцької міської ради представники волонтерських організацій громади і наші військові.

У рамках заходу всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих, які відділи своє життя захищаючи нашу державу від російського вторгнення.

Окрім того, представники волонтерських організацій передали коровай військовим, а український прапор з підписами воїнів – вихованцям будинку дитячої та юнацької творчості.

До вітань долучилися місцеві самодіяльні колективи Центру культури і дозвілля, вокальні колективи дитячої музичної школи, вихованці будинку дитячої та юнацької творчості Кобеляцької міської ради, які приготували для присутніх чудову концертну програму.

63908926298b9.jpg 63908926416a1.jpg 63908926e3d6f.jpg 639089270276c.jpg 63908927d142e.jpg 63908927e702f.jpg