Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

06.12.2022 13:25

Шановні військовослужбовці, учасники бойових дій та ветерани війни!

638f2737602fb__photo.png

Щиросердно вітаю Вас з Днем Збройних Сил України!

Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти.

День Збройних Сил України відзначається в умовах війни. Тисячі солдатів і офіцерів героїчно захищають свою землю зі зброєю в руках. На сьогодні військова справа притаманна не тільки чоловікам. Її опанували й представниці «слабкої» статі. Жінка на війні – сьогодні не новина. Тож цього дня привітання приймають й представниці жіноцтва, які вірно несуть службу на захисті держави.

На жаль війна не буває без жертв, і серед наших земляків є й ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в наших серцях.

У цей святковий день бажаю всім українським військовослужбовцям успіхів в удосконаленні бойової та професійної майстерності, натхнення і віри в силу власної держави та надійного родинного тилу. Найцінніше у нашому житті – мир, спокій і стабільність, тому немає вищої честі, ніж бути захисником рідної країни.

Слава Героям! Слава Україні!

 

В. п. Кобеляцького міського голови-

секретар ради                                                                        Василь Фещенко