Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

17.11.2022 20:21

Відбулося пленарне засідання

63767ed8e54fe__1.jpg

Сьогодні, 17 листопада 2022 року, відбулося пленарне засідання двадцять шостої позачергової сесії Кобеляцької міської ради.

У ході роботи депутати узгодили порядок денний засідання, до якого внесли кілька кадрових питань.

На минулій сесії вони піднімали питання про дострокове припинення повноважень секретаря міської ради, але воно так і не було розглянуто. Тож цього дня лічильна комісія, яка була обрана для проведення таємного голосування, здійснила всю необхідну процедуру: затвердила зразок бюлетеню, провела процес голосування та підрахунок голосів.

За результатами голосування депутатський корпус одноголосно припинив повноваження секретаря міської ради Володимира Жукова.

За пропозицією більшості народних обранців на посаду секретаря ради була висунута одна кандидатура – Василя Фещенка, який має великий досвід роботи в органах місцевого самоврядування.

За результатами таємного голосування кандидатура Василя Фещенка отримала одноголосну підтримку.

Цього дня також були прийняті рішення щодо здійснення повноважень Кобеляцького міського голови секретарем ради та затверджені два заступника міського голови – Сергій Омельченко, який має економічну освіту, стаж роботи в органах виконавчої влади і місцевого самоврядування та Олена Стаднікова, яка очолює ОЗ «Кобеляцький ліцей № 2 ім. Олеся Гончара», має педагогічну і здобуває юридичну освіту.

Окрім кадрових питань, депутати одноголосно підтримали зміни до бюджету Кобеляцької міської територіальної громади на 2022 рік та ряд питань, які стосувалися майна комунальної власності і потребували негайного вирішення.

Інші питання порядку денного, які були затверджені на початку роботи пленарного засідання, будуть розглянуті найближчим часом.

З протоколами результатів поіменного голосування можна ознайомитись за посиланням.

63767ebc2cf4f.jpg 63767ebc3e6c8.jpg 63767ebd40245.jpg 63767ebd5398e.jpg 63767ebe198d8.jpg