Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

04.11.2022 21:21

Позачергове засідання виконкому

636566365b492__IMG_4312.jpg

4 листопада Михайло Брейко провів позачергове засідання виконавчого комітету Кобеляцької міської ради.

Необхідністю проведення позачергово засідання було вирішення питань, які потребували термінового вирішення. Одним з таких було питання «Про організацію суспільно-корисних робіт в умовах воєнного стану». Розглядаючи дане питання члени виконкому затвердили перелік видів суспільно-корисних робіт, до яких будуть залучатися працездатні особи, які перебувають на обліку у центрі зайнятості. Також було узгоджено перелік підприємств, установ та організацій громади, де будуть працювати працездатні особи протягом 3-х місяців з моменту підписання строкового договору.

Наступним нагальним було питання наповнення бюджету Кобеляцької міської ради. У ході його розгляду було створено комісію та затверджено Положення про забезпечення своєчасності і повноти сплати податків, зборів та інших обов’язкових платежів до бюджету громади. Головним завдання комісії є координація надходжень та контроль за сплатою податків боржниками.

У ході засідання також були внесені зміни до бюджету громади, а саме підтримані зміни по капітальних видатках відділу освіти у частині виділення коштів на придбання та встановлення твердопаливного котла для Придніпрянського ліцею.

Також члени виконкому розглянули та підтримали питання присвоєння адресних номерів, надали дозвіл на кронування дерев на території населених пунктів громади та інші.

636566314f81c.jpg 636566315a7c1.jpg 63656631c8a2b.jpg