Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

03.11.2022 17:28

Робочий візит Володимира Жуков до міської лікарні

6363dea5852de__12.JPG

Сьогодні, 3 листопада, виконуючий повноваження міського голови-секретар міської ради Володимир Жуков з робочим візитом відвідав КНП «Кобеляцька міська лікарня».

У рамках візиту Володимир Жуков спільно з головним лікарем міської лікарні Володимиром Казиродом оглянули відділення, у яких уже були проведені ремонти, та ті, які цього потребують. Окрім того, було оглянуто приміщення прального цеху.

«Незважаючи на всі труднощі військового часу ми працюємо для того, щоб лікарня створювала якомога кращі умови для наших пацієнтів. Так, завершилася реконструкція прального цеху, зроблено якісний ремонт, встановлено нове обладнання, організовано малий та великий зали для прання. З’явилися нові можливості для покращення санітарно-гігієнічних умов, адже це надзвичайно важливо для персоналу та пацієнтів. Зараз на лікуванні у нашому закладі перебувають не тільки жителі нашої і сусідніх громад, а й ті, хто знайшов свій прихисток на Кобеляцькій землі – внутрішньо переміщені особи. Необхідно, щоб усі ці люди відчували нашу турботу та підтримку» – зазначив  головний лікар Володимир Казирод.

Зі слів головного лікаря також найближчим часом у лікувальному закладі запрацює сучасний пересувний цифровий рентгенапарат вартістю понад 3 млн. грн. Завдяки новому обладнанню лікарі зможуть точніше та швидше ставити діагнози, що допоможе врятувати ще більше життів.

На завершення робочої поїздки Володимир Жуков зауважив, що повномасштабне вторгнення росії в Україну поставило на паузу багато запланованих проєктів. Проте міська лікарня повинна продовжувати вирішувати питання, які мають нагальне значення для людей, зокрема – оновлювати медичне обладнання, щоб на сучасному рівні діагностувати і ефективно лікувати пацієнтів та наближати медицину до жителів громади.

6363de62d3b24.jpg 6363de6dacd51.jpg