Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

27.10.2022 09:35

Презентація проєкту "Сміливі"

635a26cc5887b__IMG_4075.jpg

26 жовтня у залі засідань Кобеляцької міської ради відбулася презентація проєкту мінігрантового конкурсу «Сміливі».

Проєкт розрахований на мікропідприємців, які офіційно зареєстровані в Україні та працевлаштовують осіб з інвалідністю, ВПО, з родин військовослужбовців тощо; внутрішньо переміщених осіб, родин військовослужбовців, осіб з незахищених груп населення, які ще не мають власної справи, але мають амбіції та бажання розвивати українське виробництво.

Презентувала проєкт фахівчиня з соціально-корпоративної роботи ТОВ агрофірми «Добробут» Наталія Левонтівцева, яка повідомила, що участь у ньому дасть можливість громадянам реалізувати свої власні ідеї чи розширити справу і створити нові робочі місця.

Також Наталія Іванівна ознайомила присутніх з категоріями та умовами конкурсу. Переможці у категорії «Самозайнятість» отримають до 30 тис. грн, у категорії «Мікропідприємництво» – до 80 тис. грн на втілення своїх проєктів.

На учасників очікує експрес-навчання щодо підприємницької діяльності, підготовка бізнес-планів та робота з інвесторами. Після чого відбудеться захист бізнес-проєктів.

Автори кращих ідей отримають гранти.

Захід організовано завдяки партнерству українського бізнесу: Райффайзен Банку та агропромхолдингу Астарта-Київ. Партнерами з впровадження проєкту є благодійний фонд «Повір у себе» та благодійна організація «Світло надії».

635a26c513fa5.jpg 635a26c5214bc.jpg 635a26c57cd4d.jpg