Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

21.10.2022 15:11

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

63528c5856434__IMG_3999.jpg

21 жовтня під головуванням заступника міського голови Михайла Брейка відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради.

У роботі засідання взяли участь виконуючий повноваження міського голови-секретар міської ради Володимир Жуков, керуюча справами (секретар) виконкому міської ради Олена Постольник та керівники структурних підрозділів апарату виконавчого комітету міської ради.

Під час засідання було прийнято рішення про початок опалювального сезону 2022/2023 року. Згідно з рішенням, опалювальний сезон у Кобеляцькій громаді цьогоріч розпочнеться з 24 жовтня.

Окрім того, членами виконкому було прийнято рішення про передачу трьох тепловізорів, придбаних за благодійні кошти, для потреб військовослужбовців ЗСУ нашої громади, які зараз знаходять на передовій.

Також були розглянуті питання щодо правового та соціального захисту неповнолітніх; реєстрації місця проживання малолітніх дітей; надання дозволів на укладання договорів дарування майна; затвердження висновків щодо доцільності позбавлення батьківських прав; призначення помічників для дієздатної фізичної особи, яка за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки та ряд інших. Всі ці питання були попередньо розглянуті на засіданнях опікунської ради та комісії з питань захисту прав дітей.

У ході засідання були розглянуті питання надання матеріальної допомоги на лікування жителям громади. Серед погоджених були заяви на виділення коштів для лікування військовослужбовця, який отримав тяжке поранення та родинам загиблих військовослужбовців.

Інші опрацьовані питання стосувалися особистих звернень громадян щодо обстеження земельних насаджень, встановлення адресних номерів та ряду інших.

Загалом на засіданні було прийнято понад двадцять питань.

63528c3f66aa7.jpg 63528c4ca823a.jpg