Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

21.10.2022 11:43

404 722 тисяч гривень зібрано для потреб ЗСУ

63525bd84e293__b02f1320aa1ac06def54efc8d77a92a8.jpg

Починаючи з липня і до кінця вересня поточного року у Кобеляцькій громаді тривала серія благодійних заходів, протягом яких проведено 25 концертів, 5 футбольних та 1 – волейбольний матч.

Метою проведення даних культурно-спортивних заходів було залучення фінансових ресурсів для підтримки наших воїнів, які віддано боронять Україну.

Загалом учасниками та організаторами благодійних заходів зібрано 314 062 гривні, з них на благодійних концертах – 283 833 грн, на спортивних заходах – 30 229 грн. Окрім того, до збору коштів долучалися приватні підприємці, фермерські господарства та жителі громади. Тож загальна сума зібраних коштів – 404 722,93 грн.

За ці кошти придбано: польову кухню – 1 шт., автомобільні шини – 4 шт., казани – 2 шт., тепловізори – 7 шт. та спальні мішки в кількості – 50 шт., які надійдуть найближчим часом. Всі придбані речі передані нашим землякам.

Окрім того, 18 665 грн передано волонтерській організації «Кобеляки допоможуть». За ці кошти були придбано рюкзаки, теплий одяг, взуття та інше. Все передане також передано військовим.

Нагадаємо, що ініціатором проведення благодійних заходів була Кобеляцька міська рада та відділ культури, туризму, молоді та спорту Кобеляцької міської ради.

Дякуємо всім, хто долучився до проведення культурно-спортивних заходів: учасникам футбольних та волейбольних матчів, вболівальникам, колективам художньої самодіяльності, вихованцям будинку дитячої та юнацької творчості, працівникам клубних закладів, глядачам, учасникам благодійних ярмарок – народним умільцям та майстрам, які активно виставляли свої роботи на продаж, приватним підприємцям. Та найголовніше – дякуємо кожному жителю громади, який зробив внесок на підтримку наших ЗАХИСНИКІВ.

Усі проведені заходи запам’ятались особливою атмосферою. Кожне виконання української пісні, яка сьогодні для усього світу є символом вільної, сильної й нескореної держави, кожне декламування вірша, кожна інструментальна чи танцювальна композиція пронизана щирими патріотичними мотивами.

Марафон благодійних заходів у громаді триватиме і надалі.

Разом до перемоги!