Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

10.10.2022 15:20

Шановна громадо!

63440e4ad7888__b02f1320aa1ac06def54efc8d77a92a8.jpg

Сьогоднішній ранок нагадав усім нам, що ми живемо у час війни. Дякувати Богу, ми на собі не відчули страхіття обстрілів. Та все ж звертаюся до вас із проханням – не вчиняти паніку та дотримуватись усіх заходів, запроваджених із введенням воєнного стану.

Наразі ситуація на території Полтавської області та усієї України нормалізується. Після вранішніх обстрілів Кременчуцького району постраждала енергетична інфраструктура. Відповідні служби працюють над її відновленням.

У місті Кобеляки повністю відновлено електроенергію та водопостачання. Частково відновилася електроенергія і по інших населених пунктах громади.

Переконливо просимо всіх сьогодні з 17:00 до 22:00 обмежити споживання електроенергії. Це допоможе пройти критичні навантаження наших електромереж.

Робота комунальних служб Кобеляцької громади працює і працюватиме у штатному режимі: вивозиться сміття, курсують соціальні автобуси, ремонтуються водомережі.

Закликаю жителів по мірі можливості запастись питною та технічною водою, продуктами харчування довготривалого зберігання, теплими речами та свічками, щоб на випадок повторних довготривалих повітряних тривог, ви були забезпечені всім необхідним.

Щодо роботи освітньої галузі – всі заклади шкільної та дошкільної освіти Кобеляцької громади до кінця цього тижня переходять на дистанційний формат навчання.

Шановна громадо! Сподіваюсь на вашу відповідальність та громадянську свідомість. Дуже прошу дотримуватись усіх правил та обмежень, які введені на території нашої громади у зв’язку із запровадженим воєнним станом у країні.

Не вживайте алкогольні напої, особливо у громадських місцях, не виходьте на вулицю після комендантської години, носіть із собою документи і надавайте їх за вимогою, не вмикайте світло в оселях з наступом темряви, або використовуйте щільні занавіски чи жалюзі.

Пам’ятайте, що ваші свідомість та відповідальність – це є вкладом у перемогу над ворогом! Не панікуйте, бережіть себе та своїх близьких, піклуйтесь один про одного!

Важливо не ігнорувати повітряні тривоги! Тримаймося... Ми обов’язково переможемо!

 

З повагою –

В.п. Кобеляцького міського голови-

секретар міської ради                                                  Володимир Жуков