Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

30.09.2022 10:01

У громаді відзначили День працівників освіти

633693a44cae5__IMG_3811.JPG

Щороку восени до нас приходить свято – День працівників освіти, який, починаючи з 1994 року, святкується у першу неділю жовтня.

Учитель – не просто професія, це покликання душі, спосіб життя. Адже педагог працює не тільки для себе і своєї сім'ї, а й задля майбутнього нашої країни. У цей день дошкільнята, школярі, студенти поспішають щиро привітати своїх педагогів з професійним святом та подякувати їм за нелегку і самовіддану працю.

Напередодні професійного свята, 29 вересня, у Кобеляцькій громаді відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти.

Зі словами вітань до присутніх звернулися виконуючий повноваження міського голови Володимир Жуков, начальник відділу освіти міської ради Наталія Коваль та голова профспілки працівників освіти і науки Ірина Зінченко.

Виступаючі висловлювали педагогам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю та вручили кращим педагогічним працівникам грамоти міської ради.

Поміж слів вітань освітян вітали художні колективи центру культури і дозвілля та будинку дитячої та юнацької творчості імені Миколи Касьяна.

Оперативно, достовірно та з перших вуст про ситуацію у громаді читайте з офіційних джерел на зручних для вас майданчиках:

вайбер-канал – https://invite.viber.

сторінка у фейсбуці – https://www.facebook.com/Kobelyaki.m.rada/