Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

22.09.2022 08:56

Визнано повноваження нового депутата міськради

632bf93801bb6__IMG_3604.jpg

21 вересня відбулося засідання двадцять третьої позачергової сесії Кобеляцької міської ради восьмого скликання, яке провів виконуючий повноваження міського голови-секретар ради Володимир Жуков.

У роботі сесії взяли участь заступник міського голови Михайло Брейко, керуючий справами (секретар) виконкому Олена Постольник, депутати Полтавської районної ради Олег Решетило і Олександр Ломаков, керівники структурних підрозділів, комунальних підприємств міської ради та представники засобів масової інформації.

Перед початком роботи пленарного засідання представник міської територіальної виборчої комісії Олександр Спиця ознайомив присутніх з постановою міської територіальної виборчої комісії від 20 вересня 2022 року щодо визнання депутатом Кобеляцької міської ради восьмого скликання наступного за черговістю кандидата в депутати по єдиному виборчому списку від Полтавської Обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Киценка Романа Івановича.

Вітаючи колегу, Володимир Жуков вручив йому іменний пульт для голосування. Електронна система голосування після проведення реєстрації зафіксувала 19 присутніх депутатів із 26.

Формуючи порядок денний пленарного засідання, було додатково включено одне питання та затверджено регламент роботи.

Депутати без обговорення підтримали питання «Про внесення змін до показників бюджету Кобеляцької міської територіальної громади на 2022 рік», яким, відповідно до висновків профільної комісії, передбачено виділити кошти в сумі 50 000,00 грн відділу освіти та 50 000,00 грн відділу культури, туризму, молоді та спорту міської ради на виготовлення технічних паспортів на будівлі для закладів освіти та культури громади.

Також народні обранці підтримали внесення змін до Положення Кобеляцького Центру культури і дозвілля Кобеляцької міської ради та затвердження його в новій редакції.

Наступне питання, яке стосувалося відновлення руху по площі Перемоги в м.  Кобеляки, потребувало певного часу для його реалізації у частині погодження з відповідними контролюючими органами руху автомобільного транспорту та встановлення дорожніх знаків на вказаній ділянці дороги. За пропозицією Володимира Жукова було оголошено перерву у пленарному засіданні. Дана пропозиція була одноголосно підтримана депутатами.

Про продовження пленарного засідання буде повідомлено додатково.

632bf92b23963.jpg 632bf92b36abe.jpg 632bf92c28c61.jpg 632bf92c2a4bb.jpg 632bf92d3b8ab.jpg