Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

20.09.2022 16:05

Засідання виконкому

6329ba977da2a__IMG_3599.jpg

20 вересня відбулося засідання виконавчого комітету Кобеляцької міської ради, яке провів заступник міського голови Михайло Брейко.

Участь у засіданні взяли вісім із чотирнадцяти членів виконавчого комітету, керівники комунальних підприємств, питання яких були включені до порядку денного, працівники апарату виконавчого комітету міської ради.

У ході роботи засідання головний лікар комунального некомерційного підприємства «Кобеляцький Центр первинної медико-санітарної допомоги» Любов Коломієць інформувала про виконання фінансового плану лікувального закладу за ІІ квартал 2022 року та ознайомила з фінансовим планом на наступний 2023 рік.

Про готовність комунального підприємства «Екопарк» до роботи в осіньо-зимовий період доповів директор парку Владислав Виноградов. Зі слів керівника дане підприємство готове до роботи в осінньо-зимовий період. Заготовлено корм для тварин та дрова для їх обігріву.

Обговорюючи вищезгадане питання, члени виконавчого комітету рекомендували прийняти на умовах договору ветеринарного лікаря, який би міг надавати медичні послуги тваринам.

Наступним питанням, яке розглядали присутні, була готовність комунального підприємства «Водоканал Плюс» до роботи в осінньо-зимовий період. За інформацією виконуючого обов’язки директора Петра Рибалка, існує певний запас піщано-сольової суміші для догляду за дорогами у зимовий період. У планах підприємства – придбати ще 50 тонн солі для приготування даної суміші. Також, для прибирання снігу підготовлено шість одиниць техніки та придбано паливно мастильні матеріали. Окрім того, підприємство займається заготовкою дров для опалювання закладів соціальної сфери, які працюють на території громади та користуються пічним опаленням.

Під час засідання також були розглянуті питання: впорядкування адресних номерів об’єктів нерухомого майна; затвердження списку осіб на отримання соціальних послуг; призначення помічників дієздатним фізичним особам та ряд інших.

6329ba8eca54c.jpg 6329ba9355344.jpg